Alpine szalon nyílik Magyarországon


"A Váci úton kora ősszel nyíló 60 négyzetméteres Alpine Center nevű szalont egyébként a Magyar Nagydíj előtti sajtótájékoztatón jelentették be..."

megnézem


Idén ősszel nyílik az Alpine Első magyarországi szalonja


"Még 2021 folyamán megnyitja első magyarországi szalonját a Renault Group sportautó-márkája, az Alpine. Ezt Laurent Rossi, az Alpine ügyvezető igazgatója, Cedric Journel, az Alpine alelnöke illetve értékesítési és marketingvezetője, valamint Wachtler Tamás, a Renault Hungária ügyvezető igazgatója jelentette be."

megnézem


Budapesten nyit szalont az Alpine sportkocsimárka


"A francia Renault sportrészlege könnyű és élvezetes autókat kínál."

megnézem


A vezetés szerelmeseinek: itt a legújabb Alpine A110 sportkocsi


"A francia gyártó egy új limitált szériát készített a majdnem Év Autója díjas modellből."

megnézem


Elektromos alapokon újul meg az Alpine


"Egyelőre csak vázlatosan ismertették a terveket, magukról az autókról pedig csak a körvonalaikat mutató képeket közöltek."

megnézem


A Lotus szövetkezik az Alpine-nal


"Egyelőre egy szándéknyilatkozatot írt alá a Renault és a Lotus vezetése a későbbi közös munkáról, a lehetséges együttműködési területeket még nem is térképezték fel teljesen."

megnézem


Virtuális tanulmányautót mutatott be az Alpine


"Egy igazán érdekes kísérlet egyik főszereplője lesz az Alpine GTA Concept, ahol az érdekes autók a virtuális térben élhetnek tovább."

megnézem


Megérkezett az Alpine – A hegyekből a Váci útra


“Úgy tartják, az út értékesebb, mint célt érni. Fokozottan igaz ez, ha olyan autó a társunk, amit a versenyzés szenvedélye ihletett és a vezetés élménye tökéletesített.”

megnézem


Speedzone teszt: Alpine A110S: Óda a kilókhoz


“A legenda újkori reinkarnaciója megmutatja, hogy egy sportautónál a kilók számítanak igazán. Játék azoknak, akik kilátnak a márkafanatizmus függönye mögül.”

megnézem


Alpine A110: az atommerev kasztnis, tökéletes súlyelosztású, villámgyors váltójú, rettentő erejű műremek


Mindig egyszerűbb dolgokat akkor kiírni magamból, amikor közvetlen az élmény. Amikor még zúg a fej. Amikor még pattog a ház előtt az autó, miközben hűl.”

megnézem


Az új Alpine 110 kínálat: Három különböző filozófia, három életérzés


A három verzió ízig-vérig Alpine mestermunka, mindegyik egyedi, jellegzetes karakterisztikával büszkélkedik, és együtt széles felhasználási spektrumot – háromféle élményt – biztosítanak tulajdonosaiknak.”

megnézem


Alpine A110S – Aranylövés


Egyikünk sem büszke arra, ami az A110S tesztautóval a hegyekben történt, de még a ravatalon is emlékezni fogunk minden közös kanyarra.”

megnézem


Kereken 300 lóerővel támad a megújult Alpine A110


A Renault sportmárkája 4 év után felvarrta egy kicsit a majdnem Év Autójának megválasztott modell ráncait.”

megnézem


Három autót csinált egyből az Alpine


Túraautó, sportkocsi, vagy stílusos, mindennapi jármű: mostantól bármelyiket megkaphatja az, aki a Renault-csoport különcének, az Alpine-nak az egy szem autójával, az A110-essel szemez.”

megnézem


Kiegészül az Alpine A110 kínálata


“2021-ben igazán jól megy az Alpine-nak. A Renault nevet leváltva beszálltak a Forma 1-be, és éppen hazánkban meg is szerezték első győzelmüket. Nem is csoda, hogy erősítik a sportos vonalat a közutakon is.”

megnézem